Ferietilbud

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til å tilbringe juleferien her hos oss på Aktivitetsskolen Nordstrand.
Kryss av for de dagene ditt barn skal være på Aktivitetsskolen.
Påmeldingen er bindende, i den forstand at barnet oppholder seg på Aktivitetsskolen kun de dagene han/hun er påmeldt.
Vi minner om at barn med deltidsplass kan være på Aktivitetsskolen to hele dager i juleferien. Elever med en deltidsplass har mulighet til å søke om utvidet tid i ferien. Dette gjelder ikke gratis kjernetid.

I juleferien er det oppmøte senest kl. 9. Husk 2 matpakker, drikkeflaske og nok klær (klær etter vær)!

Det er svært viktig at kun de barna som kommer til å benytte seg av tilbudet blir påmeldt, da koronasituasjonen gjør at vi er hardt presset på bemanning.

Grunnet smittevern ønsker vi ikke at foresatte går inn i skolens bygning. Avtal på forhånd tidspunktet eleven blir hentet. Viktig! Send SMS til 975 19 801 på hente- og dagsbeskjeder.

Påmeldingsfrist 27.11.2020

Påmelding via lenken:

Åpningstid i ferie

I ferier er AKS åpent fra kl. 07.30–16.45. Senest oppmøte er kl. 09.00.