Hovedseksjon

Læringsstøttende aktiviteter på AKS

Kor

-         Alle trinn har 20-minutters korundervisning på tirsdager i musikksalen. Her lærer de morsomme oppvarmingsøvelser og ulike sanger.

Musikk, dans og drama

-         Musikk, dans og drama er påmeldingsklasser!! Spennende teater, unik musikk og kule dansetrinn. Kristoffer og Vetle er klare for å skape del 2 av fjorårets musikal! Er du? Husk å melde deg på.

Fredagsyoga

-         Er du sliten og støl etter en lang skoleuke? Da er fredagsyoga noe for deg! Hilde og Linnea har yoga for alle som trenger det hver fredag fra 15-16. Det blir avslappende musikk, bevegelighet og massasje. Gruppen trenger ingen påmelding, men lurt å være med flere ganger så man får inn flyten. Kan være lurt å ha litt varme klær.

Mat og helse

-         2 og 3 klasse har egne mat og helse dager. Det er stort fokus på sunn og frisk mat! På dette kurset lærer barn å lage mye forskjellig mat på en trygg måte. A-klassene er på kjøkkenet i partallsuker og B-klassene er på kjøkkenet i oddetallsuker. Det tas hensyn til matallergier!

Idrett og ballspill

-          Alle trinn har 2 timer fysisk aktivitet i gymsalen hver uke. På aktivitetsskolen er det viktig at barna er i bevegelse og har det morsomt. Hver uke vil det være nye aktiviteter på planen.

Friluft og forskning

-          På friluft og forskning utforsker vi naturen rundt oss og har ulike eksperimenter hver uke. Disse aktivitetene er trinnvis og godt veiledet av de voksne.